Rize’de Deniz Yüzme Alanları Mikrop Yuvasına Döndü

Rize’de Deniz Yüzme Alanları Mikrop Yuvasına Döndü
Rize’de denize girilebilecek yerler arasında yer alan Alipaşa ve Pazar ilçesindeki yüzme alanları mikrop saçıyor.

Rize’nin Pazar ilçesinde denize girmek için giden vatandaşlar deniz üzerinde geniş bir alana yayılan yağ katmanıyla karşılaşırken, özellikle çocuklar olmak üzere bazı vatandaşların yağ katmanına aldırış etmeden alanda yüzdükleri görüldü. Duyarlı vatandaşlar duruma tepki göstererek hiçbir denetim olmadığından alanın pislikten geçilmediğini ve mikrop yuvasına döndüğünü kaydetti.

Öte yandan merkeze bağlı Alipaşa Mahallesinde Rize Belediyesinin kadınlar için yaptığı plaja kanalizasyon sularının aktığını iddia eden vatandaşlar bu durumun burada yüzen çok sayıda vatandaşın kısa bir süre sonra rahatsızlandığını ve ishal, kusma gibi şikayetlerle hastanede tedavi görmek zorunda kaldığını belirtti.

Belediye yetkilileri ise menfezden plaja kanalizasyon sularının aktığı iddialarını reddederek akan suyun yağmur suyu ve derelerden gelen atık sularının olduğunu kaydetti.

rizede-deniz-yuzme-alanlari-mikrop-yuvasina-dondu-1.jpgrizede-deniz-yuzme-alanlari-mikrop-yuvasina-dondu-2.jpgrizede-deniz-yuzme-alanlari-mikrop-yuvasina-dondu-3.jpgrizede-deniz-yuzme-alanlari-mikrop-yuvasina-dondu-4.jpgrizede-deniz-yuzme-alanlari-mikrop-yuvasina-dondu-5.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum