Rize’de Dilruba Buluşmaları Devam Ediyor

Rize’de Dilruba Buluşmaları Devam Ediyor
Rize Belediyesi tarafından düzenlenen “Dilruba Buluşmaları” devam ediyor. Bu kapsamda, mahallelerde ikamet eden yaşlı vatandaşlar, evlerinden alınarak Alipaşa Sosyal Tesisi’nde ağırlandı.

Buluşmaya, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ın eşi Zeyneb Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in eşi Fatma Metin de katıldı. Yaşlı vatandaşlarla sohbet eden Fatma Metin ve Zeynep Baydaş, birlikte vakit geçirdi. Buluşmada, yaşlı vatandaşlara çeşitli ikramlar yapıldı.

Buluşmadan dolayı çok memnun olduklarını belirten yaşlı vatandaşlar, Rize Belediyesi’ne teşekkür etti. Yaşlılardan biri, “Böyle bir buluşma düzenledikleri için belediyemize çok teşekkür ederiz. Bu buluşmalar sayesinde sosyalleşme imkanı buluyoruz ve kendimizi daha iyi hissediyoruz” dedi.

Rize Belediyesinin “Dilruba Buluşmaları”nın önümüzdeki günlerde de farklı mahallelerde düzenlemeye devam edileceği belirtildi.

rizede-dilruba-bulusmalari-devam-ediyor-2.jpg

rizede-dilruba-bulusmalari-devam-ediyor-1.jpg

rizede-dilruba-bulusmalari-devam-ediyor-3.jpg

rizede-dilruba-bulusmalari-devam-ediyor-4.jpg

rizede-dilruba-bulusmalari-devam-ediyor-6.jpg

rizede-dilruba-bulusmalari-devam-ediyor-7.jpg

rizede-dilruba-bulusmalari-devam-ediyor-5.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum