Rize'de Diş Ağrısı Çekenlere Müjde !

Rize'de Diş Ağrısı Çekenlere Müjde !
Rize’de diş ağrısı çekenlere müjdeli haber Rize Kamu Hastaneler Birliği’nden geldi.

Rize’de mesai saatleri dışı (16.00 – 08.00) ile tüm tatil günlerinde (08.00 – 08.00) hizmet verecek Ağız ve Diş Sağlığı Acil Birim Merkezi, Rize Devlet Hastanesi Acil Servisinin karşısında hizmet vermeye başladı…

Rize Doktorlar Sitesinde hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ilave olarak Rize Devlet Hastanesi bünyesinde Acil Servisinin girişinin karşısında Ağız ve Diş Sağlığı Acil Birim Kliniği Merkezi hizmete girdi.

rizede-agiz-ve-dis-sagligi-acil-birim-merkezi-hizmet-vermeye-basladi-5.jpg

rizede-agiz-ve-dis-sagligi-acil-birim-merkezi-hizmet-vermeye-basladi-2.jpg

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, Ağız ve Diş Sağlığı Acil Birim Kliniği Merkezi’nin hizmete girmesi dolayısıylayaptığı açıklamada, “Hizmetlerimizin daha verimli ve daha kaliteli olabilmesi için yaptığımız çalışmalardan şimdi bir yenisini daha başlatıyoruz. Biliyorsunuz ağız diş sağlığı hizmetlerimiz belediyenin bir iş hanında en üst katta verilmekteydi. Tabi bu hizmetler gece saat 23.00’te sona erecek şekilde planlanmıştı. 24 saat acil hizmeti verilebilir bir hale gelmemiz için hem güvenlik açısından hem de bir sağlık  tesisi içinde yer almamız açısından Devlet Hastanemizin bu mekanını yeniden dizayn ettik ve artık akşam 16.00 dan sabah 08.00’e kadar ve tatil günlerinin tamamında burada acil sağlık hizmetlerini diş sağlığı açısından vermeye başladık.” dedi.

safak-sunbul.20130504155440.jpg

Ağız ve Diş Sağlığı Acil Birim Kliniği Merkezinden mesai saatleri dışında faydalanan bir vatandaş “Gece sabaha kadar dişim ağrıyordu. Bir çare bulamıyordum. Böyle bir hizmet benim için çok iyi oldu. Uygulamayı başlatanlardan Allah razı olsun. Yerinde ve çok güzel bir uygulama.” şeklinde konuşurken bir başka vatandaş ise “Burası çok güzel bir yer oldu. Sabaha kadar hizmet vermekte olduğundan artık diş ağrısı çekmeyeceğiz. 24 saat doktor bulabileceğiz. Rize için güzel bir hizmet oldu.” İfadesinde bulundu.

rizede-agiz-ve-dis-sagligi-acil-birim-merkezi-hizmet-vermeye-basladi-1.jpg

rizede-agiz-ve-dis-sagligi-acil-birim-merkezi-hizmet-vermeye-basladi-4.jpg

rizede-agiz-ve-dis-sagligi-acil-birim-merkezi-hizmet-vermeye-basladi-3.jpg