Rize'de Dolandırıcılığa Karşı Film Çektiler Ödülleri Kaptılar!

Rize'de Dolandırıcılığa Karşı Film Çektiler Ödülleri Kaptılar!
Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik düzenlenen “İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” konulu kısa film yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından “ÇOGEP Yüzüncü Yıl Umudun Tomurcukları Projesi” kapsamında “İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” konulu kısa film yarışması lise düzeyinde gerçekleştirildi.

Yoğun katılım olan ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmada ilk 3’e giren öğrenciler, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman tarafından ödüllendirildi.

Rize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Gülde Koçal “Ucuz Etin Yahnisi” filmi ile 1. Olurken, Rize Fatih Anadolu Lisesi öğrencisi Nisa Nur Açıkel “Polis Telefonda Bunu Söylemez” isimli filmle 2.’lik elde etti. Rize Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Gülbahar Fırat ise “Sakar Dolandırıcı” filmiyle 3.’lüğü kazandı.

Yarışmanın 1.’si bisiklet, 2.’si akıllı saat, 3.’sü ise spor ayakkabı ödülü kazandı.

Yarışmada ilk üçe giren öğrencilere ödülleri ve Başarı Belgeleri, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman tarafından takdim edildi. Emniyet Müdürü Gökduman yarışmaya ilgi gösteren tüm öğrencilere teşekkür etti.

rize-emniyetinin-kisa-film-yarismasinda-dereceye-girenler-odullerini-aldi.jpg

rizede-iletisim-yoluyla-dolandiricilik-film-yarismasinda-dereceye-girenler-odullerini-aldi-1.jpg

rizede-iletisim-yoluyla-dolandiricilik-film-yarismasinda-dereceye-girenler-odullerini-aldi-4.jpg

rizede-iletisim-yoluyla-dolandiricilik-film-yarismasinda-dereceye-girenler-odullerini-aldi-3.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.