Rize'de domuz gribinden 2. ölüm

Rize'de domuz gribinden 2. ölüm
Önceki gün durumu ağırlaşıp domuz gribi şüphesiyle Rize'den Trabzon'a sevk edilen ve aynı akşam KTÜ'de hayatını kaybeden Havva Kitapçı'dan sonra domuz gribinde Rize 2. vatandaşını kaybetti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde, domuz gribi tedavisi altına alındıktan sonra hayatını kaybeden 4 aylık hamile kadın Havva Kitapçı (27)'dan sonra kayınpederi Nusret Kitapçı'da hayatını kaybetti.

İyidere'de domuz gribinden 2. ÖLÜM şüphesi

Rize'den Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edilen ve Farabi Hastanesi yoğun bakımında domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alınan Havva Kitapçı'nın kayınpederi Nusret Kitapçı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Nusret Kitapçı'nın KTÜ'de hayatını kaybetmesinden sonra son 3 günde KTÜ'de domuz gribi şüphesinden hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e çıktı.

KTÜ'DE DOMUZ GRİBİ 4 CAN ALDI

Bilindiği gibi ilk ölüm vakası önceki akşam yaşanmıştı. Artvin'in Arhavi ilçesinden 10 gün önce getirilerek hastanenin pediatri hematoloji servisinde tedavi altına alınan lösemi hastası 15 yaşındaki C.H. domuz gribinden hayatını kaybetmişti. H1N1 virüsü nedeniyle Trabzon'da hayatını kaybeden ilk hasta olan C.H.’nin ardından Rize'den domuz gribi şüphesiyle gelen ve 4 aylık hamile olan Havva Kitapçı’nın ardından Giresun'dan gelen 16 yaşındaki lösemi hastası bir çocuk hayatını kaybetmişti. Havva Kitapçı'nın kayınpederi Nusret Kitapçı dün akşam domuz gribinden yaşamını yitirdiği belirtildi.

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/iyiderede-topraga-verildi-11130.htm

https://www.olay53.com/haber/domuz-gribi-rizede-can-aldi-11115.htm

https://www.olay53.com/haber/domuz-gribi-trabzonda-can-aldi-11113.htm