Rize'de durdurulan araçta 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Rize'de durdurulan araçta 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Rize’de durdurulan şüpheli bir araçta ele geçirilen 5 adet ruhsatsız tabancayı temin eden şüpheli tutuklandı.

Rize’de İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik yürütülen yapılan çalışmalar kapsamında il merkezinde durdurulan bir araçta 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, olayla ilgili yapılan araştırmada şüpheli şahıslara ruhsatsız tabanca temin ettiği tespit edilen H.T.’nin ikametinde yapılan aramada silah yapımında kullanılan atölye ve malzemeler ele geçirildiği belirtilerek, 3 kişinin gözaltında alındığı ve haklarında adli işlem yapılan şüphelilerden H.T.’nin çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandığı kaydedildi.

rizede-kacak-silah-operasyonu-1.jpg

rizede-kacak-silah-operasyonu-2.jpg

rizede-kacak-silah-operasyonu-3.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum