Rize'de Ekmeğe Zam Talebi: Ekmek 7,5 Lira Olacak

Rize'de Ekmeğe Zam Talebi: Ekmek 7,5 Lira Olacak
Rize’de 250 gramı 5 liradan satılan ekmek fiyatında 7,5 liraya yükseltilmesi talep edildi.

Rize’de 250 gramı 5 liradan satılan ekmek, yakın tarihte 7,5 lira oluyor!

Rize Fırıncılar, Kadayıfçılar, Pastacılar ve Simitçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, kentte 250 gramı 5 liradan satılan ekmek fiyatının 7,5 liraya yükseltilmesi için Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'nden talepte bulundu. 

Talepte; "Üyelerimizden gelen istek üzerine oda olarak Rize Merkezde yapmış olduğumuz inceleme ve araştırmalar neticesinde piyasa şartlarını da göz önünde bulundurularak ekmek gramajının yeniden değerlendirilerek 250 Gr. 7,50TL olmasını arz ve talep ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Odanın onayının ardından Rize Belediye Meclisinin de talebi onaylaması halinde yakın tarihte Rize'de 250 gramı 5 liradan satılan ekmek, 7,5 liraya yükseltilmiş olacak.

rizede-ekmege-zam-talebi-ekmek-75-lira-olacak.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
73 Yorum