Rize’de Faciaya Kılpayı 6 Kişi Ölümden Döndü VİDEO İZLE

Rize’de Faciaya Kılpayı 6 Kişi Ölümden Döndü VİDEO İZLE
Rize’de çay yüklü bir kamyonet akaryakıt istasyonuna daldı. Patlama olmayışı dolayısıyla büyük bir faciadan dönüldüğü kazada, kamyon şoförü ile kamyon üzerindeki 4 işçi ve istasyon sahibi ölümden döndü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Rize'de sürücüsünün uyuduğu iddia edilen kontrolden çıkan çay yüklü kamyonetin, kontrolden çıktıktan sonra yaklaşık 100 metre ilerdeki Yetimoğlu Akaryakıt istasyonunda devrilmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

rize’de-cay-yuklu-bir-kamyonet-akaryakit-istasyonuna-daldi.-3.jpg

Edinilen bilgiye göre, uyuduğu iddia edilen sürücüsün ismi öğrenilemeyen özel sektöre ait çay yüklü kamyonet, İkizdere-Rize yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan yön tabelalarına çarparak ilerledi. Kamyonetin kontrolünü bir türlü sağlayamayan sürücü, kontrolü kaybettiği yerden yaklaşık 100 metre ilerdeki Yetimoğlu Akaryakıt istasyonunun içinden geçerek akaryakıt pompalarının yanında devrildi.

rize’de-cay-yuklu-bir-kamyonet-akaryakit-istasyonuna-daldi..jpg

Kamyonetin mucize eseri akaryakıt pompalarına çarpmaması ve patlamanın meydana gelmemesi faciayı önledi. Kamyonetin üzerinde bulunan 4 işçi ve kamyonet sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza anı akaryakıt istasyonundaki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kamyonetin devrilmesi, çay kamyonetinin üzerinde bulunan işçilerin savrulması ve istasyonda bulunan işyeri sahibinin kazadan sonraki görüntüleri yer alıyor.

rize’de-cay-yuklu-bir-kamyonet-akaryakit-istasyonuna-daldi2.jpg

Kaza sonrası çay kamyonetin devrilmesi sonucu yere savrulan çaylar, bir iş makinası tarafından başka bir kamyonete dolduruldu.

rize’de-cay-yuklu-bir-kamyonet-akaryakit-istasyonuna-daldi-1.jpg

rize’de-cay-yuklu-bir-kamyonet-akaryakit-istasyonuna-daldi.-5.jpg