Rize'de FETÖ/PDY'de 1 Tutuklama Daha

Rize'de FETÖ/PDY'de 1 Tutuklama Daha
Rize'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize'de "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması"na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılan muhasebe görevlisi bir kişi, yeni delillerin elde edilmesinin ardından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması"na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; örgütün suç eylemlerinin tespiti ve örgütün Rize'deki yapısını deşifre etmeye yönelik olarak daha önce yapılan operasyonlar neticesinde Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Şahika A.Ş. bünyesinde bulunan Şahika Kopuzlar Lisesinde muhasebe görevlisi R.M.'nin örgüte yönelik devam eden soruşturmalar neticesinde hakkında yeni tespit ve delillerin elde edildiği ve dün gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildikten sonra çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği öğrenildi. 

Öte yandan Rize'de FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlar devam ediyor.