Rize’de Fıkralık Olay

Rize’de Fıkralık Olay
Rize’de hastasını doktora getiren kişiden muayeneyi yapan doktor hastanın röntgen filmi çektirilmesini istedi hasta yakını ise hastayı doktorun yanına bırakarak kendisi röntgen filmi çektirmeye gitti.

Rize’de bir hastanenin acil servisinde yaşanan olay Temel fıkralarını aratmadı. Rahatsızlığı dolayısıyla hastasını acile getirin bir kişi muayeneyi gerçekleştiren doktorun hastaya röntgen filmi çekilmesini istemesiyle olanlar oldu.

Edinilen bilgiye göre,dün akşam saatlerinde ildeki bir hastanede meydana gelen olayda  30’lu yaşlarda olduğu öğrenilen ve rahatsızlığı dolayısıyla hastasını acile getiren bir kişi muayeneyi gerçekleştiren doktorun "Hastaya röntgen filmi çekilmesi gerekiyor. Hastanızı röntgen odasına getirerek film çektiriniz" sözleri üzerine hastayı acilde doktorun yanına bırakarak kendisi röntgen filmi çektirmeye gitti. Doktor ve hemşirelerin durumu fark etmesiyle seslendikleri şahıs geri dönerek doktora “Pardon ben hastamı burada unuttum” dedi.

Fıkraları aratmayan bu durum acil servistekileri kahkahaya boğarken böylece Rize’de yaşanmış Temel fıkralarına bir yenisi daha eklenmiş oldu.