Rize’de Filistin'e Destek Konvoyu Düzenlenecek

Rize’de Filistin'e Destek Konvoyu Düzenlenecek
Rize’de 14 sivil toplum kuruluşu (STK) tarafından Filistin’e destek, İsrail'in Gazze'ye bombardımanını protesto etmek amacıyla araç konvoyu düzenlenecek.

Filistin'de Hamas'ın başlattığı 'Anka Tufanı' operasyonuna destek amacıyla Rize’de bugün (12 Ekim Perşembe) saat: 19.00’da Çaykur Didi Stadı önünden başlayıp Şeyh Cami önünde sona erecek araç konvoyunun ardından STK’lar tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında ortak bir basın açıklaması yapılacak.

Programa destek veren STK’lar şöyle: İlim Yayma Cemiyeti Rize Şubesi, Evrensel Hafızlar Derneği, İHH İnsani Yardım Vakfı, Rize İmama Hatipliler Derneği, Türkiye Gençlik Vakfı Rize Temsilciliği, Eğitim Bir Sen, Bir Işık Yak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Rize Gençlik Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Cihannüma Derneği Rize Şubesi, Sigara ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, Milli Gençlik Vakfı, Rize Uluslararası Öğrenci Derneği, Rize Hafızlar Derneği ve Anadolu Gençlik Derneği.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum