Rize'de Fuhuş Operasyonu 5 Kişi Tutuklandı

Rize'de Fuhuş Operasyonu 5 Kişi Tutuklandı
Rize'de Fuhşa Teşvik, Aracılık, Yer Temini ve Zorlama Suçuna yönelik 5 şüpheli yakalandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Fuhşa Teşvik, Aracılık, Yer Temini ve Zorlama Suçuna yönelik yapılan çalışmalarda tespit edilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişinin yakalandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 5 şüphelinin yakalandığı operasyonda haklarında adli işlem yapılan M.Y., K.Y., B.Ö., Z.G. ve N.G.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada, "İlimiz genelinde suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda fuhşa karışan şahıslar da tespit edilerek yakalanmakta ve gerekli adli işlemler yapılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum