Rize'de Genç Girişimciler Sertifikalandı

Rize'de Genç Girişimciler Sertifikalandı
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Genç Girişimciler İçin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonunda kursiyerler sertifika aldı.

Kendi işini kurmak isteyenler genç girişimciler Bakanlık tarafından "Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm" sloganıyla Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Genç Girişimciler İçin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi.

5 hafta boyunca eğitim gören genç girişimciler bugün düzenlenen törenle katılım belgelerini aldılar. Törene Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelilk, Gençlik Merkezi Müdürü Muammer Bayraktar ve KOSGEB temsilcileri katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Genç Girişimcilik kursuna katılan gençleri tebrik ederek kursun kendileri için hayırlı olması dileğinde bulundu. Spor İl Müdürü ÇELİK, “İl Müdürlüğümüz Gençlik Merkezi olarak böyle bir hizmeti vermekten son derece mutlu olduk. Gençlik Merkezimiz neticede sizin yuvalarınız evleriniz. Sosyal ve manevi sorumluğunuzu koruyarak umarım ileride iyi ve başarılı birer girişimci olursunuz “ dedi.

rize’de-genc-girisimciler-sertifikalarini-aldilar-1.jpg

Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl açıklamasında bu kursun gençler için çok avantajlı olduğunu belirterek “ Düzenlenen Genç Girişimcilik eğitimi ile 20 yaşlarda böyle güzel bir imkana sahip oldunuz. 'Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm' sloganıyla imkanlarınızı iyi değerlendirerek büyük başarılara imza atmanızı temenni ediyorum “ diye konuştu.

rize’de-genc-girisimciler-sertifikalarini-aldilar-2.jpg

Düzenlenen girişimcilik eğitimini başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan genç girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 30 bin TL'ye kadar hibe ve 70 bin TL'ye kadar faizsiz krediye başvuru hakkına sahip oldular.

rize’de-genc-girisimciler-sertifikalarini-aldilar-3.jpg

rize’de-genc-girisimciler-sertifikalarini-aldilar-4.jpg

rize’de-genc-girisimciler-sertifikalarini-aldilar-5.jpg