Rize’de Gençlere Başbakan Yıldırım’dan Özel Mektup

Rize’de Gençlere Başbakan Yıldırım’dan Özel Mektup
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın oy kullanacak 18-30 yaş arası seçmenler için kaleme aldığı özel mektup Rize’de gençlere ulaştırılıyor.

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, isme özel olarak gönderilen mektubun anayasa değişikliğine ilişkin nisan ayında yapılması planlanan referandum öncesi gençlere çağrı niteliği taşıdığını belirtti.

Gençlik Kollar Başkanı Hut, Rize’de bulunan gençlere mektubu takdim etmek için mahalle ve köylerde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

HEDEF RİZE’DE BULUNAN ‘57 BİN GENÇ SEÇMENE ULAŞMAK

abdullah-oguz-hut-007.jpgRize genelinde 57 bin genç seçmene ulaşmayı hedeflediklerini, dokunulmadık genç bırakmayacaklarını belirten Başkan Hut, Merkezde 30 bin, ilçelerde de 27 bin genç seçmenin bulunduğunu hatırlattı.

“Hedefimiz dokunulmadık genç bırakmamaktır” diyen Başkan Hut, “Rize merkezde 126 ve toplamda 553 mahalle/köyümüzün her birinden sorumlu bir mahalle/köy başkanımız bulunmaktadır. Mahalle/köy başkanlarımız ve teşkilat üyelerimizle tek tek ev ziyaretlerinde bulunarak Sayın Başbakanımızın yolladığı mektupları takdim ediyoruz. Bu sayede mahalle/köy başkanlarımıza referandumda nasıl bir çalışma izleyeceğimiz konusunda bilgi verip bizlerde mahalle/köy başkanlarımızın görüş ve önerilerini alıyoruz.” dedi.

Başkan Hut, “Biz iki senede kimsenin görmediği, yaşamadığı en büyük badirelerin, en büyük seçimlerin üstesinden geldik, darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Tecrübemizi en özverili şekilde ortaya koyarak Yeni Türkiye yolunda dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, mektup dağıtımının tüm ilçelerde devam ettiğini belirterek kısa zaman içinde mektupların sahiplerine ulaştırılmasını tamamlayacaklarını belirtti. 

rize’de-genclere-basbakan-yildirim’dan-ozel-mektup-(1).jpgrize’de-genclere-basbakan-yildirim’dan-ozel-mektup-(2).jpgrize’de-genclere-basbakan-yildirim’dan-ozel-mektup-(3).jpgrize’de-genclere-basbakan-yildirim’dan-ozel-mektup-(4).jpg

rize’de-genclere-basbakan-yildirim’dan-ozel-mektup-(5).jpgrize’de-genclere-basbakan-yildirim’dan-ozel-mektup-(6).jpgrize’de-genclere-basbakan-yildirim’dan-ozel-mektup-(7).jpg