Rize'de Gitti Gökkuşağı Renkleri Geldi Asaletin Sembolü !

Rize'de Gitti Gökkuşağı Renkleri Geldi Asaletin Sembolü !
Rize İl Genel Meclisi'nin halı saha maçlarında gökkuşağı renkleri yerini asaletin sembolüne bıraktı.

Rize İl Genel Meclisi tarafından İl Genel Meclis Üyelerinin, yoğun iş temposuna ara vermek ve birlik beraberliği sağlamak amacıyla başlattıkları halı saha maçlarının üçüncüsü Ardeşen ilçesinde düzenlenirken, 2 ay önceki karşılaşmada spor yapanlar 4 büyük takımın formasıyla mücadele etmiş ve tek bir Yeşil Mavi formalı oyuncu olmaması tepki çekmişti.  3.’sü düzenlenen futbol karşılaşmasında ise tüm sporcular Yeşil Mavi formayla mücadele etti.

rize-il-genel-meclisi-hali-saha-maclarini-devam-ediyor-53.jpg

Ardeşenspor halı sahada oynanan maça; İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Vali Yardımcısı ve İl özel İdaresi Genel Sekreteri Şefik Aygöl, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş ile İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı.

Kazananın birlik, beraberlik ve dostluğun olduğu maçın ardından bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı “Bizler, ilimizin hak ettiği hizmetleri alması noktasında çok yoğun bir mesai harcıyoruz. Meclis olarak bu yoğun mesaiye kısa bir ara vermek ve birlikteliği pekiştirmek adına düzenlediğimiz halı saha maçlarını devam ettiriyoruz. Ülkemizin de içinde bulunduğu süreçte en çok ihtiyaç duyulan şeyin birlik ve beraberlik olduğu inancındayız. Bu konuda biz meclis olarak farklı partili arkadaşlarımızla bu birlikteliği sağlayıp, örnek olmayı amaçlıyoruz. Vali Yardımcımız ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partili meclis üyelerimizin hep bir arada olduğu bu organizasyon bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu haftaki maçımızın ev sahipliğini üstlenen Ardeşen Kaymakamımıza ve Ardeşen İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

2 AY ÖNCEKİ HALI SAHA MAÇINDA BÖYLEYDİLER

rize-il-genel-meclisi-hali-saha-maclarini-devam-ediyor2.jpg

2 AY SONRA BÖYLE OLDULAR

rize-il-genel-meclisi-hali-saha-maclarini-devam-ediyor1.jpg