Rize’de Görev Yapan Trabzonlu Askerden Duygulandıran Şehit Arslan Kulaksız Mesajı

Rize’de Görev Yapan Trabzonlu Askerden Duygulandıran Şehit Arslan Kulaksız Mesajı
Rize’de 2012 yılında askerlik vazifesini yapan Trabzonlu İlker Tosun, Rize’deki Bölük Komutanı Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın şehit olması üzerine acısını twitter hesabından paylaştı.

Bölücü terör örgütü mensupları tarafından Muş’un Malazgirt İlçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize İl Merkez Eski Jandarma Komutanı Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın şehit olduğu haberinin ardından eski askerleri sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdi.

Aslen Amasya Merzifonlu olan Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın askerlerinden Rize Jandarma İl Komutanlığında görev yaptığı sırada burada askerliğini yapan İlker Tosun, Binbaşı Kulaksız ile fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı: “Rahmetli Binbaşı Arslan Kulaksız ve ben… Yıl 2012 Yer: Rize İl Jandarma.. Mekanın cennet olsun güzel insan… Arslan Kulaksız.. Her gün birliğe geldiğinde arabasının arkasında “Bize Her Yer Trabzon” yazardı. Babalık yaptı hepimize Unutamam onu.. Dediğin o anı.. Ne de arkasında “bize her yer Trabzon” atkısı olan o arabanı unuturum. Mekanın cennet olsun KOMUTANIM.. Arslan Kulaksız.. Bölük komutanımdı.. Gerçek bir askerdi.. Ne seni unuturum ne anneme babama dediğin “ne güzel evlat yetiştirmişsiniz”

ilker-tosun-arslan-kulaksiz-foto-galeri.jpg

ERDOĞAN'DAN TAZİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulaksız'ın şehadeti nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e taziye dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıyla ilgili olarak Muş Valisi Vedat Büyükersoy'dan da bilgi aldı. Erdoğan, şehit binbaşının saldırıda yaralanan eşi Sibel Kulaksız ile de bir telefon görüşmesi yaparak, geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini iletti.