Rize'de Hadis ve Musiki Kursu açılış töreni yapıldı

Rize'de Hadis ve Musiki Kursu açılış töreni yapıldı
Rize’de 14-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Öğretim Yöntem ve Teknikleri (Hadis) ve Öğretim Yöntem ve Teknikleri (Musiki) Kurslarına 15 eğitim görevlisi ile 98 kursiyer katılacak.

Rize’nin Çayeli ilçesindeki Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde gerçekleşecek Hadis ve Musiki Kurslarının açılış töreni yapıldı. Programa, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Kibaroğlu ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Enstitü Müdürü Hızır İlyas Ölker, Eğitim Görevlileri ve kursiyerler katıldı.

Programın açılış konuşması Enstitü Müdürü Hızır İlyas Ölker tarafından yapıldı.

Öğretim Yöntem ve Teknikleri (Hadis) Kursu Eğitim Yöneticisi Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Lokman Yıldırım konuşmalarında kursiyerlere kursun içeriği ve işleyişi hakkında bilgi verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi konuşmalarına tüm katılımcıları selamlayarak başladı. Çok özel ve çok güzel bir şehirde çok büyük bir sorumluluk aldığını ifade eden Tüfekçi, öğretmenlik görevinin çok değerli çok önemli ve hayatı bir meslek olduğunu ifade ederek geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımızın eğitiminde tüm öğretmenlere başarılar diledi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

rizede-hadis-ve-musiki-kursu-acilis-toreni-yapildi-13.jpg

rizede-hadis-ve-musiki-kursu-acilis-toreni-yapildi-1.jpg

rizede-hadis-ve-musiki-kursu-acilis-toreni-yapildi-10.jpg

rizede-hadis-ve-musiki-kursu-acilis-toreni-yapildi-9.jpg

rizede-hadis-ve-musiki-kursu-acilis-toreni-yapildi-4.jpg

rizede-hadis-ve-musiki-kursu-acilis-toreni-yapildi-5.jpg

rizede-hadis-ve-musiki-kursu-acilis-toreni-yapildi-6.jpg

rizede-hadis-ve-musiki-kursu-acilis-toreni-yapildi-7.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum