Rize'de Hamsinin Fiyatı 20 Tl’ye Kadar İndi

Rize'de Hamsinin Fiyatı 20 Tl’ye Kadar İndi
Rize'de palamut bolluğu ile başlayan sezon hamsinin yüzleri güldürmesi ile devam ediyor.

Sezona palamut balığını bolluğu ile bereketli başlayan Karadenizli balıkçıların ağları şimdi ise hamsilerle yüzleri güldürüyor.

İlerleyen günlerde hamsinin biraz daha etli olmasını beklediklerini ifade eden Faik Yılmaz isimli balıkçı esnafı "Hamsi Rize ve çevresinde tutuluyor.

Şimdilik irili ufaklı hamsiler var ama inşallah ilerleyen günler de daha da güzel olacak. Fiyatlar 20 TL'ye kadar indi. Vatandaş da memnun" şeklinde konuştu.

rizede-palamut-bollugu-ile-baslayan-sezon-hamsinin-yuzleri-guldurmesi-ile-devam-ediyor-1.jpgrizede-palamut-bollugu-ile-baslayan-sezon-hamsinin-yuzleri-guldurmesi-ile-devam-ediyor-2.jpgrizede-palamut-bollugu-ile-baslayan-sezon-hamsinin-yuzleri-guldurmesi-ile-devam-ediyor-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum