Rize'de Hasta Ziyaretine Giden Aile, Öğretmen ile Çarpıştı

Rize'de Hasta Ziyaretine Giden Aile, Öğretmen ile Çarpıştı
Rize’de hasta ziyaretine giden Topçu ailesinin bulunduğu otomobil, Kurtuluş İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Seyfettin Çelik’in kullandığı otomobille çarpıştı. Yaralananın olmadığı kaza maddi hasarla atlatıldı.

Kaza, 21.30 sıralarında Rize Merkez Adliye Binası önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 53 AR 218 plakalı İbrahim Topçu yönetimindeki otomobilde bulunan Topçu ve Ailesi, RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine hasta ziyaretinde bulunmak üzere Menderes Bulvarı üzerinden seyrederken adliye yanındaki tali yoldan Rize istikametine seyretmek üzere Menderes Bulvarına çıkmak üzere olan Kurtuluş İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Seyfettin Çelik yönetimindeki 53 DA 708 plakalı otomobille çarpıştı.

hasta-ziyaretine-giden-aile,-ogretmen-ile-carpisti-(1).jpg

Kazada yaralanan olmazken, iddialara göre tali yola kısa mesafede duran bir araç dolayısıyla Topçu, tali yola çıkmakta olan Çelik yönetimindeki otomobili fark etmedi ve kaza bu nedenle meydana geldi. Bir başka iddia ise Topçu’nun süratli olduğundan tali yola çıkmakta olan Çelik yönetimindeki otomobili geç fark ettiği ve fark ettiği anda kazaya neden olmamak isterken sol tarafa kırması sonucu kazanın meydana geldiği şeklinde oldu.

hasta-ziyaretine-giden-aile,-ogretmen-ile-carpisti-(5).jpg

Kaza dolayısıyla Menderes Bulvarında trafik akışı tek şerit üzerinden kontrollü bir şekilde sağlandıktan sonra araçların yoldan kaldırılarak yolun temizlenmesinin ardından trafik normal seyrine döndürüldü.

hasta-ziyaretine-giden-aile,-ogretmen-ile-carpisti-(3).jpghasta-ziyaretine-giden-aile,-ogretmen-ile-carpisti-(2).jpg

hasta-ziyaretine-giden-aile,-ogretmen-ile-carpisti-(4).jpghasta-ziyaretine-giden-aile,-ogretmen-ile-carpisti-(6).jpghasta-ziyaretine-giden-aile,-ogretmen-ile-carpisti-(7).jpg