Rize’de Hayat Duracak… Rize, Erdoğan İçin Dükkan Kapatıyor…

Rize’de Hayat Duracak… Rize, Erdoğan İçin Dükkan Kapatıyor…
Rize’de yarın akşam (Cuma) 17.00’de yapılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek yürüyüşü dolayısıyla hayat duracak. Yüzlerce esnaf yürüyüş saatinde işyerlerini kapatacaklarını işyerlerinin camlarına astıkları ilanlarla duyurdu.

Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türksolu Gazetesi başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “Ne kadar çırpınsanız da kendinizi aklamaya da çalışsanız Tayyip Efendi eninde sonunda asılacaktır. Bakın elimizde Tayyip Bey'in sevdiği renkten yeşil renkte bir halatımız var. Ama Tayyip Bey için bu ip bile fazladır. Tayyip Bey'i iple mi asalım yoksa kazığa mı oturtalım?” ifadelerinin yer aldığı kabul edilemez çirkef sözleri Rize'de büyük bir tepkiye dönüşüyor. Rizeliler, Çulhaoğlu'na gereken cevabı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşü ile vereceklerini ifade etti. Rize'deki Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşüne 30 binin üzerinde kişinin katılması bekleniyor.

rizede-esnaftan-yuruyuse-destek-(9).jpg

RİZELİ ESNAF DESTEK YÜRÜYÜŞÜ İÇİN MÜŞTERİLERİNE UYARIDA BULUNDU: KAPALIYIZ

Rize’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek yürüyüşü başlamadan bir çığa dönüştü. Rize’de yüzlerce esnaf, yürüyüş saatinde işyerlerini kapatacaklarını ve Erdoğan’a destek yürüyüşüne katılacaklarını bildiren duyurularını bugünden işyerlerinin kapı ve camlarına astı.  Gıda sektöründen, teknolojiye, giyim sektöründen kırtasiyeye, ayakkabıcısından terzisine, kitapçısından cilt evine, mobilya satış bayisinden telefon satış bayilerine kadar çeşitli meslek gruplarında yüzlerce esnaf yürüyüş saatinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermek için işyerlerini kapatacaklarını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızı karalayan ve iftirada bulunanlara Rize’den verilecek en güzel cevabın on binlerin katılımıyla gerçekleşecek olan ‘Haydi Rize Başkan’ına Sahip Çık’ yürüyüşüdür. Bizler, Rizeliler olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğimizi işyerlerimizi de faaliyete kapatarak yürüyüşe katılarak göstereceğiz. Bu öyle sıradan bir yürüyüş olmayacak. Bu yürüyüş Rizelilerin birlik beraberlik yürüyüşüdür. Bu bakımdan yürüyüş, Rizeli Cumhurbaşkanına atılan iftira ve karalamaya tepki yürüyüşü olacağından tüm Rizeli hemşerilerimizle, Erdoğan gönüllülerini yarın akşam 17.00’de Cumhuriyet Meydanındaki buluşmamıza bekliyoruz.”  

rizede-esnaftan-yuruyuse-destek-(2).jpg

CUMHURİYET MEYDANINDAN BAŞLAYACAK, TEDAŞ ÖNÜNDEN KÜLTÜR MERKEZİNE DOĞRU DEVAM EDECEK, KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜNDE ERDOĞAN’A DESTEK MİTİNGİ VE CUMHURİYET CADDESİ ÜZERİNDEN CUMHURİYET MEYDANINA DOĞRU YÜRÜYÜŞ DEVAM EDECEK

Ak Parti Rize İl Başkanlığınca 5 Haziran Cuma günü saat:17.00’de Cumhuriyet Meydanında başlayacak olan “Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz” sloganıyla “Haydi Rize ‘Başkan’ına Sahip Çık” Yürüyüşü Atatürk Caddesi üzerinden Tedaş binasına doğru devam edecek. Tedaş binası önünden Cumhuriyet Caddesine inecek olan yürüyüş ekibi, Cumhuriyet Caddesi üzerinden yürüyüşüne devam ederek İsmail Kahraman Kültür Merkezi önünde toplanacak. Kültür Merkezi önünde Erdoğan mitingi gerçekleştirilecek ve mitingin ardından yürüyüş ekibi Cumhuriyet Caddesi üzerinden yürüyüşe devam ederek başlangıç noktası olan Cumhuriyet Meydanında yürüyüş son bulacak. Yürüyüşe, Rize Sivil Toplum Platformu ile Rize Erdoğan Gönüllüleri de destek verecek.

rizede-esnaftan-yuruyuse-destek-(3).jpg

YÜRÜYÜŞE KATILACAKLAR KİLOMETRELERCE UZUNLUKTA OLACAK TRAFİK AKIŞINA DİKKAT!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek yürüyüşüne 30 binin üzerinde vatandaşın katılması beklenirken, kilometrelerce uzayacak yürüyüş korteji dolayısıyla Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Caddesinde trafik akışı duracak. Trafik akışı alternatif yollardan sağlanacak.

rizede-esnaftan-yuruyuse-destek-(4).jpgrizede-esnaftan-yuruyuse-destek-(5).jpgrizede-esnaftan-yuruyuse-destek-(6).jpgrizede-esnaftan-yuruyuse-destek-(1).jpg

rizede-esnaftan-yuruyuse-destek-(7).jpgrizede-esnaftan-yuruyuse-destek-(8).jpg