Rize'de Hedef Galibiyet

Rize'de Hedef Galibiyet
Bank Asya 1. Lig'de yarın deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da ilk resmi maçına çıkacak olan teknik direktör Ümit Kayıhan, galibiyet ile başlamak istediklerini söyledi.

Kayıhan, yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'da çok büyük beklentiler olduğunu belirterek, ''Bunun için buradayız. Çaykur Rizespor'u sportif açıdan iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz. Çaykur Rizespor'daki potansiyeli biliyorum. Bu denli bir yönetim, tesis ve futbolcu kadrosu... Neden ilk altı içerisinde değiliz, bu sorunun cevabını bulup ortadan kaldıracağız'' dedi.

Çaykur Rizespor'da başarıya ulaşacaklarına inandığını ifade eden Kayıhan, ''Tüm ekibimizin tek hedefi başarıyı yakalamak. Bu futbolcu kalitesi ile bunu başarabiliriz. En büyük idealimiz başarılı bir seri yakalamak. Ancak bunun için bizim zamana, camianın sabra ihtiyacı var. Samsunspor maçı ile ilk resmi maçımıza çıkacağız. Galibiyet ile başlamak istiyoruz'' diye konuştu.

Göreve gelmeden önce edindiği bazı intibalar olduğunu belirten Kayıhan, bazı kopuklukların olduğunu, onarmak için görevlerine dört elle sarılarak, bunları gidermeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan, yeşil-mavili ekipte sarı kart cezalısı Kenan Özer dışında eksik futbolcu bulunmuyor.