Rize'de Hedef Yine 1 Numara Olmak

Rize'de Hedef Yine 1 Numara Olmak
Ak Parti Rize Merkez İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan’ın memleketi Rize’nin yeniden Türkiye 1. olması için harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Rize Belediyesi olarak Türkiye Birinciliğini kazanan Rize’de, Ak Parti Rize Teşkilatı birinciliği başka bir il’e kaptırmamak için çalışmalarına durmadan devam ediyor. Esnaf ziyaretlerini sürdüren teşkilat üyeleri, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de kendi evinde Türkiye birinciliğini elde etmesi için Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim vizyonu hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

Gerçekleşen esnaf ziyareti programlarına Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve Yönetimi, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu eşlik etti.

ak-parti-rize-merkez-ilceden-ziyaretler-1.jpg

Esnaflarla bir araya gelen Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vizyonunu vatandaşlara ve esnaflara aktardı.

ak-parti-rize-merkez-ilceden-ziyaretler-2.jpg

Türüt, "Sayın Genel Başbakanımızın vizyonu her zaman daha çağdaş, daha yenilikçi dışa bağımlı olmayan  bir ülke olmuştur, çok şükür artık IMF'ye borç veren bir ülke haline geldik. Başbakanlık döneminde hedeflediği bir çok şeyi ülkemiz ve milletimiz için gerçekleştirdi. Şimdi sıra Cumhurbaşkanlığı vizyonuyla hem ülkemiz hem de dünya için yapacaklarını  görmeye geldi. Rizeliler olarak ne mutlu bize ki vizyonu geniş, siyasi birikimi fazla bir dünya liderine sahibiz. Herkesin gıptayla baktığı, imrendiği bir Başbakanımız var. Kimseye boyun eğmeyen doğru bildiğinden ödün vermeyen mazlumların, ezilenlerin her zaman yanında olan bir Başbakan. Rizeli olarak bize düşen  vizyonu bu kadar geniş, tek sevdası millet, tek derdi milletine hizmet olan Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı çıktığı bu yolda rekor bir oy oranıyla Türkiye'de temsil etmektir. Başbakanımız halka hizmet hakka hizmet ilkesiyle hareket ederek asla kavmiyetçilik, ırkçılık yapmadan ülkemizi bugüne kadar başarıyla yönetti. Yine bu vizyonla Cumhurun Reisi olarak hem ülkemize, hem de dünyanın tüm  milletlerine şüphesiz çok şey katacaktır. Rize'nin evladı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı sandıklara sahip çıkarak, her nerede olursak olalım oylarımızı kullanarak, diğer illerden farklı memleketlisi olarak Cumhurbaşkanlığına taşıyalım. Haydi Rize bir daha Recep Tayyip Erdoğan varsa bizde varız, bu davada durmak yok yola devam diyelim" dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilceden-ziyaretler-3.jpg

ak-parti-rize-merkez-ilceden-ziyaretler-4.jpg