Rize’de İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları Belli Oldu

Rize’de İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları Belli Oldu
Rize İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev alacak 4 Başkanın kimler olacağı bilgisine ulaşıldı.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin yeniden İl Sağlık Müdürü olarak atanmasının ardından gözler Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak 4 başkan ve 4 başkan yardımcısı ile 7 uzmanın kimler olacağına çevrilmişti.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde halk sağlığı, kamu hastaneleri, ilaç ve tıbbi cihaz, sağlık ve acil sağlık hizmetleri ile personel ve destek hizmetlerini yürütmek üzere kurulacak 4 başkanlığa getirilen isimler belli oldu.

Edinilen bilgiye göre, Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Gökhan Demiral, Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr. Talip Başak, Rize ili Kamu Hastaneler Birliği İdari İşler Başkanı Dr. Hakan Görgülü ve Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seçkin Karaoğlu’nun  Rize İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kurulacak başkanlıklara Başkan olarak atamalarının yapıldığı öğrenildi.

rizede-saglik-yoneticileri-belli-oldu-1.jpg

RİZE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ DEĞİŞTİ

Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seçkin Karaoğlu’ndan boşalan Rize Devlet Hastanesi Başhekimliğine ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Doktoru Yrd. Doç. Dr. Özcan Yavaşi’nin getirileceği bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan 4 başkan yardımcısı ile 7 uzmanın bugün yarın belli olması bekleniyor.