Rize'de İlim Yayma Cemiyeti’nde Yazıcı, Yeniden Başkan Oldu

Rize'de İlim Yayma Cemiyeti’nde Yazıcı, Yeniden Başkan Oldu
İlim Yayma Cemiyeti Rize Şubesi Başkanı Ali Yazıcı, 7. Olağan Genel Kurulda yeniden başkanlığa seçildi.

Kurulduğu günden bugüne kadar ilme hizmet yolunda Türkiye tarihinde önemli bir yer tutan İlim Yayma Cemiyeti’nin Rize Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu; çeşitli sivil toplum kuruluşları ve İlim Yayma Cemiyeti delege ve üyelerinin katılımıyla Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Divan heyetinin önderliğinde başlayan genel kurulda İlim Yayma Cemiyeti Rize Şubesi Başkanı Ali Yazıcı tarafından faaliyet raporuyla ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Ardından Divan Başkanı Mustafa Kalender yönetim organlarının seçimine geçti.

Seçimin ardından İlim Yayma Cemiyeti Rize Şubesi Başkanlığına yeniden seçilen Ali Yazıcı bir teşekkür konuşması yaparak seçimin Rize’ye ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti.

Dilek ve temenniler bölümünde Rize’nin kanaat önderlerinden Ahmet Ali Saruhan Hoca’nın konuşmasının ardından genel kurul sona erdi.

Ali Yazıcı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Eyüp Furtuna, Halil Pehlivan, İsmail Hacıahmetoğlu, Ali Fuat Yağcı, Mahmut Dabak, Hamdi Bakır, Keramettin Bıyık, Dr. Öğr. Üyesi Şaban Ergene, Said Yaşıyan, Mehmet Gültekin, Enes Baş, Murat Demirci, Fatih Avcı.

ilim-yayma-cemiyeti-rize-subesi-baskani-ali-yazici-7-olagan-genel-kurulda-yeniden-baskanliga-secildi-8.jpgilim-yayma-cemiyeti-rize-subesi-baskani-ali-yazici-7-olagan-genel-kurulda-yeniden-baskanliga-secildi-6.jpgilim-yayma-cemiyeti-rize-subesi-baskani-ali-yazici-7-olagan-genel-kurulda-yeniden-baskanliga-secildi-3.jpgilim-yayma-cemiyeti-rize-subesi-baskani-ali-yazici-7-olagan-genel-kurulda-yeniden-baskanliga-secildi-1.jpgilim-yayma-cemiyeti-rize-subesi-baskani-ali-yazici-7-olagan-genel-kurulda-yeniden-baskanliga-secildi-5.jpgahmet-ali-saruhan-hoca-001.jpgilim-yayma-cemiyeti-rize-subesi-baskani-ali-yazici-7-olagan-genel-kurulda-yeniden-baskanliga-secildi-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum