Rize'de Jandarma Operasyonlarında 26 Kişi Gözaltına Alındı

Rize'de Jandarma Operasyonlarında 26 Kişi Gözaltına Alındı
Rize İl Jandarma Komutanlığı tarafından 15 - 21 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda, çeşitli suç unsuru materyaller ele geçirildi ve 26 şüpheli gözaltına alındı.

Rize İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, düzenlenen operasyonlarda, 6 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tabanca şarjörü, 16 adet tabanca fişeği, 370 adet tabanca namlusu, 90 adet tabanca gövdesi, 181 adet tabanca üst kapağı ve 4 adet namlu açma aparatı ele geçirildiği kaydedildi.

Ele geçirilen malzemelerle ilgili olarak 26 şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı belirtilen açıklamada, bu şüphelilerden 1'inin tutuklandığı kaydedildi.

Rize İl Jandarma Komutanlığı, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla suç ve suçlularla mücadele için çalışmaya kararlılıkla devam ettiği kaydedilen açıklamada, ayrıca, operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 41 kişi yakalandığı ve bu şahıslardan 7'sinin tutuklandığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.