Rize’de Kadınlar Plajı 1 Haziran’da Hizmete Girecek

Rize’de Kadınlar Plajı 1 Haziran’da Hizmete Girecek
Rize Belediyesi, yapımı tamamlanan Alipaşa Sosyal Tesisleri Kadınlar Plajının 1 Haziran’dan itibaren hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

Rize Belediyesinden yapılan açıklamada, Alipaşa Mahallesinde yapımı tamamlanan Rize Belediyesi Alipaşa Sosyal Tesisleri Kadınlar Plajının 1 Haziran’dan itibaren hizmete gireceği belirtildi.

Kadınlara özel olarak oluşturulan plaj içerisinde çardak, restoran-kafe, giyinme kabinleri, duş-wc, çocuk oyun parkının da bulunduğu tesisin, sabah 8 ile akşam 22.00 saatleri arasında hizmet vereceği kaydedilen açıklamada, isteyenlerin şezlong veya çardak kiralamadan da plajdan ve denizden faydalanabileceği kaydedildi.

Açıklamada, ayrıca, deniz sezonunun kapanmasıyla birlikte kış aylarında plaj içerisinde bulunan sosyal tesisin bütün vatandaşlara hizmet vermeye ve misafirlerini konuk etmeye devam edeceği kaydedildi.

rizede-kadinlar-plaji-1-haziranda-hizmete-girecek.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
32 Yorum