Rize’de Kadınlar Plajı Bakıma Alındı!

Rize’de Kadınlar Plajı Bakıma Alındı!
Rize İl Sağlık Müdürlüğünün yaz sezonunun başlamasıyla birlikte açıkladığı Rize’de denize girilecek alanlar arasında yer almayan Rize Belediyesi Kadınlar Plajı, yüzmeye uygun hale getirilmek için altyapı çalışmaları başlatıldı.

Rize Belediyesi Kadınlar Plajı içerisinde yer alan dere menfezinin uzatılması için çalışma başlatıldı. Çalışmalar sonucunda Kadınlar Plajının yüzmeye uygun olup olmadığı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından alınacak su örneklerinin tahlillerinin sonucuna göre belli olacak.

Yaz sezonunun başlamasıyla geçtiğimiz günlerde Rize İl Sağlık Müdürlüğü kentte yüzmeye uygun alanları açıklamış, açıklanan listede Rize Belediyesi Kadınlar Plajı’na yer verilmemişti. Bunun üzerine basın mensupları tarafından Belediye Başkanı Rahmi Metin’e “Rize Belediyesi Kadınlar Plajının yer aldığı bölgedeki deniz suyunun temiz olmadığından dolayı mı İl Sağlık Müdürlüğünce burada yüzmeye onay verilmedi? Ve Kadınlar plajını yüzmeye kapatacak mısınız?” soruları soruldu. Belediye Başkanı Metin ise plaj içerisinde yer alan menfezden dolayı sorun yaşadıklarını belirterek Sağlık Müdürlüğünün alanın yüzmeye uygun olmadığını bildirmesi halinde plajı yüzmeye kapatacaklarını kaydetmişti.

Gelişmeler üzerine Rize Belediyesi, kadınlar plajı içerisinde yer alan ve plajın suyunu yüzmeye elverişsiz hale gelmesine neden olan suyun denize aktığı menfezi uzatmak için çalışma başlattı. Çalışmalar devam ederken devasa künklerin plaja getirilmesiyle ve iş makinelerinin çalıştığı sırada plajın yüzmeye açık tutulması ve vatandaşların yüzmeye devam etmesi dikkat çekti.

rize-belediyesi-kadinlar-plaji-bakimda-1.jpg

rize-belediyesi-kadinlar-plaji-bakimda-2.jpg

rize-belediyesi-kadinlar-plaji-bakimda-3.jpg

rize-belediyesi-kadinlar-plaji-bakimda-5.jpg

rize-belediyesi-kadinlar-plaji-bakimda-6.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum