Rize'de Kahreden Tesadüf!

Rize'de Kahreden Tesadüf!
Rize’de şaka olarak cenaze namazı kılınan ve bu şakanın fotoğrafa yansıdığı kişi geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Rize’de geçtiğimiz Salı günü Menderes Bulvarı Terminal kavşağında motosikletle otomobilin çarpıştığı kazada ağır yaralanan iki arkadaştan Enes Topuz (23) 5 gün sonra bugün hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kazadan sonra ağır yaralı olarak Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve buradaki tedavisinin ardından hastanenin yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren 23 yaşındaki Enes Topuz, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

enes-topuz-rize.jpg

KAHREDEN TESADÜF!

Öte yandan Topuz’un 2 yıl önce bir paylaşım sitesinde paylaştığı ve arkadaşlarıyla çektirmiş olduğu fotoğrafta, Topuz’un ölü rolü yaptığı ve arkadaşları tarafından cenaze namazının kılındığı ortaya çıktı.

enes-topuzun-fotografi-1.jpg

enes-topuzun-fotografi.jpg

ÖMER KELEŞ'İN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR... KELEŞ'İN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR...

Enes Topuz ile motosiklette bulunan ve kazada ağır bir şekilde yaralanan arkadaşı Ömer Keleş (19)’in, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesi veren Keleş'in sağlık durumunun iyiye gittiği ve cihazdan ayrılarak cihaza bağlı olmadan yaşamını sürdürdüğü öğrenildi.