Rize'de Kahvaltı da Bir İlk!

Rize'de Kahvaltı da Bir İlk!
Rize’de sunum ve lezzet kalitesini en üst seviyeye çıkaran Carpe Diem Restaurant, Brunch Açık Büfe Kahvaltı ile hergün 250 çeşit ürünüyle hizmetinizde...

Kale Alışveriş Merkezi çatısı altında hizmet veren Carpe Diem Restaurant Dünya Mutfağının farklı lezzetlerini, kendine özgü sunum şöleniyle halkımızla buluşturuyor.

Eşsiz lezzetlerin yanı sıra Belçika’dan tüm dünyaya sunulan ‘Waffle’, Ukrayna’nın en sevilen yemeği ‘Kievski’ ve Meksika mutfağının vazgeçilmezi ‘Fajita’ bunlardan yalnızca bazıları.

carpe-diem-rize.jpg

Ayrıca Hatır Kahvesi markası ile ‘Kumda Türk Kahvesi’ ve Dünya Kahveleri ile adından sıkça söz ettiren işletme, bir ilke daha imza atarak, tam 250 çeşit ürünle Brunch Açık Büfe Kahvaltısını sizlerle buluşturuyor.

Henüz 6 aylık olan işletme, yapmış olduğu yeniliklerle Rize’ye gelen yerli ve yabancı turistlerinde ilgi odağı haline geldi.Öncelikle deneyimli ve tecrübeli bir kadro kurarak başlattığı ilkleri; nezih ortam ve deniz manzarası eşliğinde sunmanın ayrıcalıklarını, sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

10.01.2015 Cumartesi gününden itibaren, tam 250 çeşit ürünle hizmete başlayacak olan Brunch Açık Büfe Kahvaltı, yalnızca hafta sonu değil, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 09:00 / 14:00 saatleri arasında halkımıza hizmet edecektir.

carpe-diem-rize.20150109185829.jpg