Rize’de Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Kantaroğlu İçin Tören Düzenlendi

Rize’de Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Kantaroğlu İçin Tören Düzenlendi
Rize'de kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Ömerhan Kantaroğlu için İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde tören düzenlendi. Kantaroğlu’nun cenazesi törenin ardından defnedilmek üzere Pazar ilçesine gönderildi.

Rize’nin Çamlıhemşin İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde muhafız olarak görev yaparken önceki gece İlçe Jandarma Komutanlığı misafirhanesinde fenalaştıktan sonra kalp krizi geçirdiği belirlenmesi üzerine sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Çamlıhemşin İlçe Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Ömerhan Kantaroğlu (26) için İl Jandarma Komutanlığı önünde tören düzenlendi.

Bayburt nüfusuna kayıtlı olan ve ailesiyle birlikte Rize’nin Pazar ilçesinde yaşayan Kantaroğlu için düzenlenen törene, Kantaroğlu’nun annesi Hamiyet, babası Abdullah Kantaroğlu ile ailesi ve aile yakınlarının yanı sıra Rize Valisi Kemal Çeber, CHP’den Rize Milletvekili seçilen Tahsin Ocaklı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Rize Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Yasin Temel, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mete Avcı, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, Çamlıhemşin İlçe Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer ve vatandaşlar katıldı.

Törende, Vali Çeber, Kantaroğlu’nun anne ve babası ile aile yakınlarına başsağlığında bulundu.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından Kantaroğlu’nun özgeçmişi okundu. Daha sonra İl Müftüsü Çakmakçı duada bulundu. Duanın ardından Kantaroğlu’nun cenazesi defnedilmek üzere Pazar ilçesine gönderildi.

Kantaroğlu’nun cenazesi, Pazar İlçesi Sahil Camiinde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Pazar Belediyesi mezarlığına defnedilecek.

rizede-kalp-krizi-sonucu-hayatini-kaybeden-uzman-cavus-omerhan-kantaroglu-icin-toren-duzenlendi.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.