Rize'de Kalpler Filistin İçin Atacak Dualar Filistin İçin Yapılacak

Rize'de Kalpler Filistin İçin Atacak Dualar Filistin İçin Yapılacak
Günlerdir Müslüman ülke Gazze'ye bomba yağdıran İsrail'e Rize'de düzenlenecek protesto gösterisiyle lanet yağdırılacak.

Saadet Partisi  Basın Müşaviri Ramazan Bursa İsrail’in Gazze’ye saldırısıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Bursa'nın açıklamasında ayrıca İsrail'in Filistin'i bomba yağmuru altında bırakması dolayısıyla 17 Kasım 2012 Cumartesi günü (yarın) Rize'de Şeyh Camii önünde yapılacak protesto eylem daveti yer aldı. Protesto eylemi Öğle Namazı'nın ardından gerçekleşecek.

Bursa açıklamasında, işgalci siyonist ülke İsrail'in bir kez daha gerçek yüzünü göstererek azıttığını ve bunun neticesinde kurulduğu günden bu yana Filistinli Müslümanların katliam ve zulme maruz bırakıldığını vurgulayarak," Gazze'ye bomba yağmuru başlatan Siyonistler, aralarında bebek ve çocukların da bulunduğu onlarca kişiyi şehit etti. Saldırıda Hamas komutanlarından Ahmed el-Caberi hakkın rahmetine kavuştu” dedi.

“Düzenlediği her saldırıya dini bir isim veren Şeytan İsrail önceki gece başlattığı katliam operasyonuna da ''Bulut Operasyonu'' adını verdiğini sözlerine ekleyen Ramazan Bursa, 8 Milyonluk Siyonist İsrail'in önceki akşam 1,5 Milyarlık İslam dünyasının gözlerinin içine baka baka Filistin'de yeni bir katliama imza attığını ve katliama aralıksız devam etmekte olduğunu ifade ederek, "Ümmet yine bir sınavı kaybetmek üzere” ifadelerini kullandı.

Rizelileri Cumartesi günü Öğle Namazına müteakiben Şeyh Camii önünde yapılacak protesto eylemine davet eden Bursa açıklamasında ayrıca şunları kaydetti: Kuduran İsrail  şeytanını lanetlemek, saldırılarına dur demek, İslam Ülkelerinin yöneticilerini uyandırmak için Saadet Partisi’nin organize ettiği ve bir çok Sivil Toplum Kuruluşunun da desteklediği  bir protesto eylemi düzenliyoruz. Ümmetin vahdeti için, kudurmuş şeytan İsrail ve işbirlikçilerine dur demek için, Filistinlilerin yanında olmak için tüm kardeşlerimizi bu vadeti kıyamımıza davet ediyoruz.