Rize’de “Karayolları” Adeta Deniz Yoluna Döndü!

Rize’de “Karayolları” Adeta Deniz Yoluna Döndü!
Rize’de dün akşam yağan yağmurda Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü 103. Rize Şube Şefliği, bir kez daha sınıfta kaldı! Yağan yağmurla birlikte Rize’de bir kez daha bildik görüntülerle karşılaşıldı.

Yağmurun başkenti olarak adlandırılan Rize’de her yağmur yağışında karayollarının göle dönmesi, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü 103. Rize Şube Şefliği yetkililerinin ise Rize’de yaşamıyormuşcasına olan biteni uzaktan seyretmesi, Rize’de yolların denize dönüşmesine ve vatandaşların çile üzerine çile çekmesine neden oluyor.

Daha önce eksiklikleriyle ve yağan yağmurlar dolayısıyla göle çevrilmesiyle defalarca haberlere konu olan, Karayolları tarafından imalatı yapılan Rize Dağdibi yolu, dün akşam yağan yağmurla birlikte yine aynı şekilde çile yoluna ve göle döndü. Karayolunun göle dönmesi nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken trafik de aksadı, bazı araçlarda ise hasar oluştu, çevredeki binalar su akışları oldu.

dagdibi-yolu-gole-dondu-(2).jpgdagdibi-yolu-gole-dondu-(3).jpgdagdibi-yolu-gole-dondu-(5).jpgdagdibi-yolu-gole-dondu-(1).jpg

dagdibi-yolu-gole-dondu-(6).jpgdagdibi-yolu-gole-dondu-(7).jpgdagdibi-yolu-gole-dondu-(8).jpgdagdibi-yolu-gole-dondu-(10).jpg

dagdibi-yolu-gole-dondu-(12).jpg