Rize'de Kardan Renkli Görüntüler

Rize'de Kardan Renkli Görüntüler
Rize'de dün akşam saatlerinden beri aralıksız yağan kar yaşamı zorlaştırırken beraberinde de kimi vatandaşların eğlenceli anlar yaşamasını sağladı.

Birçok mahalle ve köy yolları kapalıyken, evlerinden araçlarıyla çıkan sürücüler zor anlar yaşıyor. Zaman zaman tipiye dönen kar yağışı yayalara da zor anlar yaşatıyor.

Rize'de kardan dolayı hayatın zorlaşması ise çocukların pek umurunda olmadı. Kapalı olan sokak arası yollarını oyun pistine çeviren çocuklar kar ile oynayarak sömestr tatilinin tadını çıkardı. Gençler ise kardan adam yapmanın tadını doyasıya çıkarırken, yapılan kardan adama Ayyıldız logolu Ünlü İş Adamı Sedat Peker'in ismi ile Peker'in"Bir Umuttur Yaşamak" sloganı yazılı olduğu atkıyı taktılar. Bazı vatandaşlar da ilginç özçekimlerde bulundu. Rize'de bir vatandaşın Eski Orta Camii minaresinden çektiği özçekim fotoğrafı bunlardan şu ana kadar en ilginci olarak göze çarptı.

rizede-kardan-renkli-goruntuler-(3).jpg

KASAP'TAN DUYARLILIK RİCASI

Öte yandan Rize Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yaptığı yazılı açıklama ile şehrin önemli noktalarında kar çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, sürücülerden kar lastiği konusunda duyarlı olmasını istedi.

Dün akşam saatlerinden beri aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle, Rize Merkez'de kar kalınlığı 63 cm'yi buldu.

rizede-kardan-renkli-goruntuler-(4).jpgrizede-kardan-renkli-goruntuler-(1).jpgrizede-kardan-renkli-goruntuler-(6).jpgrizede-kardan-renkli-goruntuler-(7).jpg

rizede-kardan-renkli-goruntuler-(8).jpgrizede-kardan-renkli-goruntuler-(9).jpgrizede-kardan-renkli-goruntuler-(10).jpgrizede-kardan-renkli-goruntuler-(11).jpg

rizede-kardan-renkli-goruntuler-(12).jpgrizede-kardan-renkli-goruntuler-(5).jpgrizede-kardan-renkli-goruntuler-(2).jpg