Rize’de Kendisinden Haber Alınamayan Kişi Aranıyor

Rize’de Kendisinden Haber Alınamayan Kişi Aranıyor
Rize’de dün öğle saatlerinden sonra evinden çıkan ve geri dönmeyen İsmail Kantar'ın (60) bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Rize merkeze bağlı Fener Mahallesinde oturan İsmail Kantar, dün saat 15.09’da evden çıktı. Saat: 17.00'dan sonra kendisinden haber alamayan ve akşam eve dönmeyen ailesi, durumu polise bildirdi. Güvenlik güçleri İsmail Kantar’ın bulunması için çalışma başlattı.

Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan İsmail Kantar'ı gören yada yerini bilenlerin Acil İhbar Hattı 112 veya 0552 028 17 97 numaralı telefonla aile ile iletişime geçmeleri önemle rica olunur.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize’de Kendisinden Haber Alınamayan Kişi Bulundu

ismail-kantar-rizede-kendisinden-haber-alinamayan-kisi-araniyor.jpgismail-kantar-rizede-kendisinden-haber-alinamayan-kisi-araniyor-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.