Rize'de Kore Gazisi Yanbay 91 Yaşında Vefat Etti

Rize'de Kore Gazisi Yanbay 91 Yaşında Vefat Etti
Rize’de 91 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Yanbay, çoklu organ yetmezliği ve kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Rize Merkeze bağlı İslampaşa Mahallesi nüfusuna kayıtlı Kore Gazisi Mehmet Yanbay (91), geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Polikliğinde yapılan müdahalelere olumlu cevap vererek hayata döndürüldü. Ardından Onkoloji Servisi Yoğun Bakımı Ünitesine kaldırılan ve tedavisine burada devam edilen Kore Gazisi Yanbay, bu sabah saatlerinde yeniden kalp krizi geçirdi. Yanbay, kalp krizi ve çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybetti.

Kore Gazisi Mehmet Yanbay’ın cenazesi bugün (23 Ağustos 2022 Salı günü) İkindi Namazını müteakip İslampaşa Mahallesi Camiinde düzenlenecek resmi törenin ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Yanbay’ın yaşlılığa bağlı hastalıklarının yanında solunum yetmezliği ve şeker hastalığı da bulunuyordu.

mehmet-yanbay-rizeli-kore-gazisi-1.jpgmehmet-yanbay-rizeli-kore-gazisi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum