Rize'de Köy Muhtarlarına Maske Dağıtımı Devam Ediyor

Rize'de Köy Muhtarlarına Maske Dağıtımı Devam Ediyor
Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında Rize Valiliği ve Rize İl Genel Meclisi Başkanlığınca tedarik edilen maskeler, vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtımının yapılması için merkez ve ilçelerdeki tüm köy muhtarlarına dağıtılıyor.   

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında, pazar yerleri ve marketler gibi toplu halde bulunulan tüm alanlarda maske takılmasının zorunlu hale getirilmesiyle birlikte Rize Valiliği ve Rize İl Genel Meclisi Başkanlığınca maske temini ve dağıtımı konusuna hız verildi. 

Konuya ilişkin olarak İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, yaptığı açıklamada her köyün ihtiyacına göre hazırlanan paketlerin köy muhtarlarına teslim edildiğini belirterek; “Yaşadığımız bu zor günlerin üstesinden birlik ve beraberlik içinde geleceğiz. Bu anlamda Merkezdeki 60 köyümüz için tedarik ettiğimiz ve bir süre önce dağıtımına başladığımız maskeleri muhtarlarımıza teslim etmeye devam ediyoruz. İlçelerdeki hemşehrilerimize ulaştırılmak üzere de gerekli miktarda maske, kaymakamlıklarımıza gönderilmiştir” dedi. 

Türüt, her alanda olduğu gibi Kovid-19'la mücadele konusunda da Rizelilerin hizmetinde olduklarını belirterek; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz Bize Yeteriz Türkiye' sloganıyla bizzat başlattığı “Milli Dayanışma Ruhu” ile bizim bu salgını en kısa sürede aşacağımızdan ve yakın zamanda yine güzel günlere kavuşacağımız dan hiçbir şüphem yok” şeklinde konuştu. 

İl Genel Meclisi Başkanı Türüt, ayrıca belirli aralıklarla bu tür maske dağıtımlarına devam edeceğini ifade ederek, muhtarlar aracılığı ile tüm Rizeli hemşehrilerine selamlarını iletti.

ibrahimturut.jpgrizede-koy-muhtarlarina-maske-dagitimi-devam-ediyor-(5).jpgrizede-koy-muhtarlarina-maske-dagitimi-devam-ediyor-(4).jpgrizede-koy-muhtarlarina-maske-dagitimi-devam-ediyor-(3).jpgrizede-koy-muhtarlarina-maske-dagitimi-devam-ediyor-(1).jpg