Rize’de Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Düzenlenecek

Rize’de Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Düzenlenecek
Masa Tenisi Rize İl Temsilcisi Muharrem Tat, kurum ve kuruluşlar arası Masa Tenisi Rize İl Birinciliği Turnuvası’nın hafta sonu Güneysu’da düzenleneceğini kaydetti.

Masa Tenisi Rize İl Temsilcisi Muharrem Tat, il temsilciliği tarafından 7-8 Mayıs tarihlerinde Güneysu ilçesinde düzenlenecek kurum ve kuruluşlar arası Masa Tenisi Rize İl Birinciliği Turnuvası’na 2’si bayan toplam 18 takım katılacağını belirtti.

Güneysu İlçe Spor Salonunda saat 10.00’da başlayacak turnuva için tüm sporseverleri salona davet eden Tat, turnuvaya; Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü, Kaçkar Devlet Hastanesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi A, B, C, D ve E takımları, İl Sağlık Müdürlüğü, Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Rize İl Emniyet Müdürlüğü, Şoförler ve otomobilciler Esnaf Odasu ve ÇAYKUR’dan takımların katılacağını ifade etti.