Rize'de Kurumlar Arası Voleybol Müsabakaları Sona Erdi

Rize'de Kurumlar Arası Voleybol Müsabakaları Sona Erdi
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde geçekleştirilen kurumlar arası voleybol müsabakaları oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin spor yapmalarını sağlamak ve kurumlar arası diyalogu geliştirmek amacıyla 21 Nisan 2015 tarihinde başlayan kurumlar arası voleybol turnuvası oynanan final maçları ile son buldu.

Yeni Kapalı Spor Salonunda oynana final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara kupalarını İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa takdim etti.

rizede-kurumlar-arasi-voleybol-musabakalari-sona-erdi-(1).jpg

Erkeklerde 1. Milli Eğitim Müdürlüğü olurken, 2.'liği Emniyet Müdürlüğü, 3.'lüğü ise R.T.E.Ü. Eğitim ve Araştırma Hastanesi elde etti.

Bayanlarda ise Rize Devlet Hastanesi 1. olurken, 2. R.T.E.Ü. Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 3.ise Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, müsabakalar boyunca katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

rizede-kurumlar-arasi-voleybol-musabakalari-sona-erdi-(4).jpgrizede-kurumlar-arasi-voleybol-musabakalari-sona-erdi-(2).jpgrizede-kurumlar-arasi-voleybol-musabakalari-sona-erdi-(3).jpg

rizede-kurumlar-arasi-voleybol-musabakalari-sona-erdi-(5)-001.jpgrizede-kurumlar-arasi-voleybol-musabakalari-sona-erdi-(6).jpg