Rize’de Kütüphaneler Haftası Dolayısıyla Program Düzenlendi

Rize’de Kütüphaneler Haftası Dolayısıyla Program Düzenlendi
Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Rize İl Halk Kütüphanesinde bir program düzenlendi.

Rize’de ‘Kütüphaneler Haftası’ dolayısıyla İl Halk Kütüphanesinde yapılan açılış programına; Rize Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu ve çok sayıda davetli ile öğrenciler katıldı.

Programın ilk bölümünde yapılan konuşmaların ardından hafta dolayısıyla gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye girenlere hediyeler verildi.

Vali Kemal Çeber, hediye takdimi esnasında yaptığı konuşmada; günümüzde doğru bilgiye ulaşmanın çok önemli olduğunu, bunun için en doğru adresin milyonlarca bilgiyi bünyesinde barındıran kütüphaneler olduğunu belirterek, öğrencileri daha çok kütüphanelere yönlendirmemiz gerektiğine vurgu yaptı ve yarışmalarda dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

rize’de-kutuphaneler-haftasi-dolayisiyla-bir-program-duzenlendi-(1).jpgrize’de-kutuphaneler-haftasi-dolayisiyla-bir-program-duzenlendi-(2).jpgrize’de-kutuphaneler-haftasi-dolayisiyla-bir-program-duzenlendi-(3).jpgrize’de-kutuphaneler-haftasi-dolayisiyla-bir-program-duzenlendi-(4).jpgrize’de-kutuphaneler-haftasi-dolayisiyla-bir-program-duzenlendi-(5).jpgrize’de-kutuphaneler-haftasi-dolayisiyla-bir-program-duzenlendi-(6).jpg