Rize'de Liseler Arası Şiir Yarışması'nda Final Coşkusu

Rize'de Liseler Arası Şiir Yarışması'nda Final Coşkusu
Ensar Vakfı Rize Şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Rize İli Liseler arası şiir okuma yarışması finali 27 Mayıs’ta İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılacak

Geçen yıllarda bir şölen havasında yapılan etkinlikte bu yıl Necip Fazıl Kısakürek, Mehmet Akif Ersoy, Nurullah Genç, Erdem Beyazıt, Sezai Karakoç, Cahit Zarifoğlu, Arif Nihat Asya ve Akif İnan’dan seçilen şiirler, İlimizdeki Lise öğrencileri tarafından seslendirilecek. Rize, Ardeşen, Güneysu'da 30 okul arasından yapılan grup elemeleri sonrası finale kalan 9 okul şiirleriyle yarışacak.

Şiir Yarışması İl Finali için açıklama yapan Ensar Vakfı Rize Şube Başkanı Fethullah ŞEN; bu yarışmayı geçen yıllarda olduğu gibi bir şölen havasında geçirmek istiyoruz. 27 Mayıs Cuma günü saat 17:00 da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılacak olan yarışmaya herkesi davet ediyorum. Şimdiden Şahsım ve Vakıf Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım adına finale kalan tüm öğrencilere başarılar dilerken, onları yetiştiren öğretmenlerimize ve anne babalarına teşekkür ediyorum.” dedi.