Rize'de Millet Bahçesine Mesut Yılmaz'ın Adı Verildi

Rize'de Millet Bahçesine Mesut Yılmaz'ın Adı Verildi
Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Madenli Belde Belediyesi, beldede yapılacak millet bahçesine Merhum Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz isminin verildiğini duyurdu

Madenli Belediyesinden yapılan açıklamada, Millet Bahçesi Projesinin tamamlandığı bilgisine yer verilerek, “Rizemizin yükselen yıldızı Madenli Beldesi gelişmeye ve değişmeye devam ediyor. Sahil Alanı Proje çalışmalarımız tamamlanmış olup, örnek bir vefa örneği gösterilerek isminin, T.C. Devletimize Başbakanlık yapmış olan, Rize'mizin evladı (Merhum) Ahmet Mesut Yılmaz Millet Bahçesi olmasına karar verilmiştir. Ruhu Şad Mekanı Cennet Olsun İnşallah. (Amin) Beldemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan sosyal medyadan Madenli Belediyesinin paylaşımını paylaşarak, “AHMET MESUT YILMAZ” ismi Madenli Beldemize çok yakışacak. Madenli Belediyemiz çalışıyor, bu vefa örneği için Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

rizenin-cayeli-ilcesine-bagli-madenli-belde-belediyesi-beldede-yapilacak-millet-bahcesine-merhum-basbakan-ahmet-mesut-yilmaz-isminin-verildigini-duyurdu-1.jpgrizenin-cayeli-ilcesine-bagli-madenli-belde-belediyesi-beldede-yapilacak-millet-bahcesine-merhum-basbakan-ahmet-mesut-yilmaz-isminin-verildigini-duyurdu-2.jpgrizenin-cayeli-ilcesine-bagli-madenli-belde-belediyesi-beldede-yapilacak-millet-bahcesine-merhum-basbakan-ahmet-mesut-yilmaz-isminin-verildigini-duyurdu-3.jpgrizenin-cayeli-ilcesine-bagli-madenli-belde-belediyesi-beldede-yapilacak-millet-bahcesine-merhum-basbakan-ahmet-mesut-yilmaz-isminin-verildigini-duyurdu-4.jpg

rizede-millet-bahcesine-mesut-yilmazin-adi-verildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum