Rize’de Milletvekili Adaylarını Belirleyen İlk Parti MHP Oldu. İşte MHP'nin Rize Milletvekili Adayları

Rize’de Milletvekili Adaylarını Belirleyen İlk Parti MHP Oldu. İşte MHP'nin Rize Milletvekili Adayları
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı Serkan Birben, Rize Milletvekili adaylarını açıkladı.

24 Haziran 2018’de yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri öncesi Rize’de milletvekili adaylarını belirleyen ilk parti aynı tarihte yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ak Parti ile ittifak yapacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), oldu.

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Can Tüfekçi ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Av. Semra Aksu’nun yer aldığı fotoğrafı “Resim belli… Ya Rab sen bizi mahcup etme. Sefere talibiz…” dipnotuyla sosyal paylaşım sayfasından paylaşarak MHP’nin Rize’deki 3 adayının belirlendiğine vurgu yaptı.

Birben, bir sonraki paylaşımında ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Genel Merkez binasında görüşmesine ait fotoğrafı paylaştı ve “Liderimizin duasını aldık” dipnotunu ilave etti.

İl Başkanı Birben’in iki paylaşımı kendisi ile Av. Mehmet Can Tüfekçi ve Av. Semra Aksu’nun Rize Milletvekilliği adaylığının MHP Genel Başkanı Bahçeli tarafından da onaylandığı ve Rize Milletvekili adaylarının bu 3 isim olduğu şeklinde değerlendirildi.

Buna göre, MHP, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde Rize’de İl Başkanı Serkan Birben, İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Can Tüfekçi ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Av. Semra Aksu’yu aday gösterecek.

Birben'in kısa süre içerisinde resmi açıklamayı yapması ve seçim çalışmalarını başlatması bekleniyor.

İşte Birben'in o paylaşımları:

rize’de-milletvekili-adaylarini-ilk-belirleyen-parti-mhp-oldu-3.jpg

rize’de-milletvekili-adaylarini-ilk-belirleyen-parti-mhp-oldu-2.jpg

rize’de-milletvekili-adaylarini-ilk-belirleyen-parti-mhp-oldu-1-001.jpg