Rize'de Muhtarlar Günü Kutlandı

Rize'de Muhtarlar Günü Kutlandı
Rize Valisi Kemal Çeber, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Rize Valiliğince organize edilen kutlama programında muhtarlarla bir araya geldi.

Rize Valisi Kemal Çeber, 2015 yılından bu yana kutlanmakta olan 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Rize Valiliğince organize edilen kutlama programı kapsamında Rize’de görev yapan muhtarlar ile Fener Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. 

Vali Çeber, programda yaptığı konuşmada Barış Pınarı Harekâtında elde edilen başarıya değinerek  “Ülke olarak güçlüyüz, millet olarak güçlüyüz. Biz ordusu olan bir millet değil, milleti olan bir orduyuz. Gönlümüz dualarımız Mehmetçiğimizin yanında. Terör örgütlerinden bölgenin arındırılıyor olması, ülkemizin ve ordumuzun gösterdiği kahramanca duruşun neticesidir.

Köy ve mahallelerimizde, halkımızla sürekli iç içe olan, onların sorunlarını ve ihtiyaçlarını en iyi bilen, gerekli kamu kuruluşlarına ulaşmalarını sağlayan muhtarlarımızdır. Devletimiz muhtarlarımızın sosyal hakları hususunda birçok iyileştirmelerde bulundu ,bu yönde atılan adımlardan biri de19 Ekim gününün Muhtarlar Günü olarak ilan edilmesidir.

Muhtarlarımızla işbirliği içerisinde yürüttüğümüz çalışmalardan memnunuz ve bu zor coğrafya ile gerek İl Özel İdaresinin gerekse diğer kamu kuruluşlarının imkânları ile daha refah bir Rize için çalışıyoruz” şeklinde konuştu ve tüm muhtarların 19 Ekim muhtarlar gününü kutladı.  

Vali Çeber, programın son bölümünde, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş’a bir plaket verdi ve tüm muhtarların Muhtarlar Gününü kutladı.

rize-valisi-kemal-ceber,-19-ekim-muhtarlar-gunu-munasebetiyle-rize-valiligince-organize-edilen-kutlama-programinda-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(5).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-19-ekim-muhtarlar-gunu-munasebetiyle-rize-valiligince-organize-edilen-kutlama-programinda-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(3).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-19-ekim-muhtarlar-gunu-munasebetiyle-rize-valiligince-organize-edilen-kutlama-programinda-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(1).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-19-ekim-muhtarlar-gunu-munasebetiyle-rize-valiligince-organize-edilen-kutlama-programinda-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(2).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-19-ekim-muhtarlar-gunu-munasebetiyle-rize-valiligince-organize-edilen-kutlama-programinda-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(4).jpg