Rize'de o ilçede taşımalı eğitime 1 gün ara verildi

Rize'de o ilçede taşımalı eğitime 1 gün ara verildi
Rize'nin Ardeşen ilçesinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime 1 gün ara verildi.

Ardeşen Kaymakamlığından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları sonrası bu gece ve sabah saatlerinde buzlanma riski bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, 15 Ocak Pazartesi günü sadece taşımalı eğitim yapan öğrenciler için eğitime ara verildiği kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi: “İlçemizde yaşanan kar yağışı sonrası; bu gece ve sabah saatlerinde buzlanma riskinin yüksek olması nedeniyle İlçemiz genelinde 15 Ocak 2024 Pazartesi günü ‘Taşımalı eğitim yapan öğrencilerimiz için’ eğitime 1 gün ara verilmiştir.

Vatandaşlarımızın da zorunlu olmadıkça ve kış lastiği olmadan yola çıkmaması, ayrıca buzlanmaya karşı dikkatli olmaları önemle duyurulur.”

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.