Rize'de Öğrenciler Şimdi Çok Mutlu!

Rize'de Öğrenciler Şimdi Çok Mutlu!
Rize'de öğrenciler üzerinde yapılan ankette, ankete katılan öğrencilerin okuldaki eksikleri ankete yazması sonucu harekete geçen anketi düzenleyen dernek, okulun ihtiyaçlarını giderdi.

Rize'nin Çayeli ilçesinde faaliyet gösteren ve yapmış olduğu sosyal ve kültürel aktivitelerle adını sıkça duyuran Çayeli Gençlik Derneği, geçtiğimiz nisan ayında ilçede bulunan 8 Lise’de yaptıkları anket sonuçları değerlendirmeye alındı.

Gençlere sunulan ankette Anayasa ile ilgili, Anayasa da gençlik, Eğitim, Sosyal yaşam ve Çayeli’nde gençliği konu alan sorular öğrencilere yöneltilmişti. İlçenin Madenli beldesinde bulunan Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri yöneltilen anket soruları haricinde okuldaki eksiklikleri de ankette dile getirmişti. Anket sonrası yapılan değerlendirmede Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin bir takım isteklerde bulundukları gözlendi.

Anketi düzenleyen Çayeli Gençlik Derneği ankette istenen bir takım malzemeleri temin ederek, 2012 - 2013 Eğitim ve Öğretim sezonunda öğrencilere sürpriz yaparak öğrencilerin istedikleri malzemeler okul idaresine teslim edildi.

rizede-ogrencilerin-mutlu-gunu!-1.jpg

Nisan ayında ilçede yapılan anket sonuçlarını da değerlendiren Çayeli Gençlik Derneği Başkanı Vatan Karakaş, “Derneğimiz olarak yaptığımız anket sorularına gençlerin ve öğrencilerin samimi görüşleri bu süreçte bizlere yol gösterdi. Öğrencilerimizin ankette istemiş oldukları bir takım malzemeleri derneğimiz ve Çayeli Doğa Sporları İhtisas Kulübümüz tarafından temin edilerek bugün okulumuza teslim edildi. Bizler bu zamana kadar almış olduğumuz tüm yardımları Çayeli’nde bulunan gençlerin hizmetinde kullanmış olup, bundan sonra da değerli yöneticilerimiz ve büyüklerimizden alacağımız tüm yardımları en etkin şekilde değerlendireceğiz. Bu bağlamda tüm yardımseverlerden destek bekliyoruz” dedi.

rizede-ogrencilerin-mutlu-gunu!-3.jpg

rizede-ogrencilerin-mutlu-gunu!-2.jpg