Rize’de “Okulumun Kardeş Camisi” Proje Tanıtım Semineri Düzenlenecek

Rize’de “Okulumun Kardeş Camisi” Proje Tanıtım Semineri Düzenlenecek
RİSEDER Başkanı Bülent Akbulut, “Okulumun Kardeş Camisi” Projesi tanıtım seminerinin yarın yapılacağını söyledi.

Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği (RİSEDER) Başkanı Bülent Akbulut, “Eğitimde En Büyük Güç Sevgidir.” sloganıyla uygulamaya konulan “Okulumun Kardeş Camisi” Projesi tanıtım seminerinin yarın saat 09.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılacağını kaydetti.

Akbulut, "Rize İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği (RİSEDER)’in katılımıyla imzalanan üçlü protokol kapsamında; Rize il genelinde uygulanmaya başlayan “Okulumun Kardeş Camisi” Proje Tanıtım Semineri; İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve RİSEDER Koordinatörlüğünde 26 Aralık 2017 Salı günü saat 09.00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük Salonda yapılacaktır." dedi.

İl genelindeki tüm eğitim kurumlarından projeyi uygulayacak olan öğretmen ve projenin uygulanacağı camilerde görevli olan imam hatipler ve müezzin kayyumlar katılacağı proje tanıtım sürecinin ardından; Doç.Dr Yusuf Acuner projenin dini boyutunu ve Yrd. Doç. Dr Fatih Camadan ise projenin eğitim boyutunu ortaya koyan sunumlarını yapacaklarını ifade eden Akbulut, sevgi temelli eğitimle okul öncesinden başlayarak hayat boyu öğrenmeyi hedefleyen “Okulun Kardeş Camisi” proje tanıtımına il genelindeki tüm STK, kamu kurumları ve halkımızı davet etti.

okulumun-kardes-camisi-proje-tanitim-semineri..jpg