Rize’de OSB Mesleki Eğitim Merkezi Yapım İşi Protokolü İmzalandı

Rize’de OSB Mesleki Eğitim Merkezi Yapım İşi Protokolü İmzalandı
Rize Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile DOKA arasında Mesleki Eğitim Merkezi Projesi yapım işi protokolü imzalandı.

Rize Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Eğitim Merkezi Projesi yapım işi protokolü, Rize Organize Sanayi Bölge Müdürü Hasan Günal ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman tarafından imzalandı.

Rize Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yapımı planlanan merkez binasının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından yürütülen Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programına (SOGEP) sunulan TR90/23/SOGEP/12 referans numaralı ve “Mesleki Eğitim Merkezi Yapımı Projesi” başlıklı proje Rize Organize Sanayi Bölge Müdürü Hasan Günal ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman tarafından Rize Yatırım Ofisinde imzalandı.

Proje kapsamında Rize Organize Sanayi Bölgesi’nde oluşturulacak eğitim atölyesi ve ekipmanlar ile istihdama katkı sağlanacağı belirtilerek, daha önce Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2019 Sosyal Destek Programı güdümlü projesi kapsamında 2 milyon 600 bin TL hibe destekli, Rize Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün başvuru sahibi olarak yer aldığı Mesleki Eğitim Merkezi Projesi kapsamında şu anki değerlerinin yaklaşık 25 milyon TL olan eğitim atölyesi ve ekipmanlarının alımının gerçekleştirilmiş olduğu ifade edildi.

rizede-mesleki-egitim-merkezi-yapim-isi-protokolu-imzalandi-5.jpg

rizede-mesleki-egitim-merkezi-yapim-isi-protokolu-imzalandi-53.jpg

rizede-mesleki-egitim-merkezi-yapim-isi-protokolu-imzalandi-2.jpg

rizede-mesleki-egitim-merkezi-yapim-isi-protokolu-imzalandi-3.jpg

rizede-mesleki-egitim-merkezi-yapim-isi-protokolu-imzalandi-4.jpg

rizede-mesleki-egitim-merkezi-yapim-isi-protokolu-imzalandi-7.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum