Rize’de Özel Cıtroen ve Peugeot Servisi Açıldı

Rize’de Özel Cıtroen ve Peugeot Servisi Açıldı
Rize’de Servis 53 adlı işyerince Özel Cıtroen ve Peugeot orjinal yedek parça ve bakım servisi, hizmete açıldı.

Rize’nin genç işadamlarından Fatih Topal’ın, Engindere Mahallesi Sanayi Sitesi F Blokta hizmet verecek Servis 53 adlı işyerinin açılışını Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül yaptı.

Başkan Samangül, işyerinin sektörde Rize’deki mevcut olan eksikliği gidereceğini ifade etti. İşyerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Samangül, yapılan duanın ardından kurdelayı keserek Servis 53’ün açılışını gerçekleştirdi.

servis-53-rizede-acildi-53.jpg

Genç işadamı Fatih Topal, açılışta yaptığı konuşmada tecrübeli personelle hizmet vereceklerini belirterek, Cıtroen ve Peugeot marka araçların her türlü bakım ve onarımını yaptıklarını ve bu alanda büyük eksikliği gidereceklerini kaydetti.

fatih-topal.jpg

Topal, özel olarak hizmet verdiklerini kaydederek, araçların  periyodik bakım, onarımı en kısa sürede yapılmakta. Servisimizde müşterilerimiz araçları için 0464. 226 10 11 numaralı telefondan randevu alabilecekleri gibi randevusuz da kabul edilir. Her türlü orjinal yedek parça ve ihtiyaç duyulan malzemeler istenen zamanda tedarik edilmekte.” diye konuştu.

servis-53-rizede-hizmete-acildi-3.jpg