Rize'de Programlı Elektrik Kesintisi

Rize'de Programlı Elektrik Kesintisi
ÇORUH EDAŞ, Rize merkez ile Ardeşen ve Kalkandere ilçesinde programlı elektrik kesintisine gidileceğini bildirdi.

ÇORUH EDAŞ’tan yapılan açıklamada Rize merkez ile Ardeşen ve Kalkandere ilçesindeki bazı köy ve mahallelerde yatırım ve işletme bakım çalışması dolayısıyla programlı elektrik kesintisine gidileceği bilgisine yer verildi.

Açıklamada planlı elektrik kesintisine gidilecek bölgeler ve zaman dilimleri şöyle:

29 Aralık Perşembe günü 09.00 – 15.00 saatleri arasında Ardeşen ilçesine bağlı Konak ve Orta Mahalle ile Şendere Köyü orta mevki ve Eskiarmutluk köyü.

30 Aralık Cuma günü

09.00 – 11.30 saatleri arasında Merkeze bağlı Değirmendere Mahallesi.

09.00 – 17.00 saatleri arasında Kalkandere ilçesine bağlı Dağdibi Mahallesi ile Yeşilköy, Esendere ve Fındıklı köyü sırt mevki.

31 Aralık Cumartesi günü

09.00 – 17.00 saatleri arasında Kalkandere ilçesine bağlı Dağdibi Mahallesi ile Yeşilköy, Esendere, Fındıklı köyü sırt mevki.

10.00 – 17.00 saatleri arasında Kalkandere ilçesine bağlı Kuruköy, Kızıltoprak, Cevizlik ve Yeni Mahalle ile İnci, Pınarköy ve Yolbaşı köyü.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.