Rize’de RİBEGEM’in Ücretsiz Kursları Başlıyor

Rize’de RİBEGEM’in Ücretsiz Kursları Başlıyor
​Rize Belediyesi ile Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği ile ücretsiz kurslar açılıyor.

Rize Belediyesi ile Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde ortaklaşa gerçekleştirilecek faaliyet alanlarında Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (Ribegem ) tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında farklı dalarda kurslar başlıyor. Ücretsiz ve yaş gruplarına göre faklı dallarda açılacak kurslar için başvurular başladı.

Yaş grupları ve verilecek kursların dalları şöyle sıralanıyor;

10 – 29 yaş grupları için ( Gitar, Bağlama, Ney, Kemençe, Serender Yapımı, Satranç, Bilgisayar, Resim, İngilizce, Osmanlıca, Arapça, Mangala, Ebru, Minyatür, Halk Oyunları, Temel Dini Bilgiler, Kur’an-ı Kerim, Robotik Tasarım, Yakın Tarih, Filografi, Fotoğrafçılık, Diksiyon, İşaret Dili, Keman, Hüsnü Hat, Tiyatro, Karate, Masa Tenisi, Kick Boks, Wushu kursları, 05 – 18 yaş grupları için ( Judo, Hentbol, Tekwando, Voleybol, (KIZLAR), Badminton, Halter) kursları verilecek.

Detaylı bilgi ve Kayıt Olmak için Ribegem’in Sosyal Medya hesaplarından ve (0464) 246 4154 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

facebook hesabı : ribegem

twitter hesabı : ribegem

instagram hesabı : ribegem